Cykelholder til bil

På Bilstereooutlet.dk har vi kun kvalitets cykelholdere til din bil.

Cykelholder til bil - Hjælp til valg af cykelholder

 

Inden du skal vælge cykelholder til din bil, skal du gøre op med dig selv hvor meget du vil komme til at bruge din cykelholder, det en en cykelholder du kun har på krogen få gange om året, og kun til korte ture, er det måske ikke nødvendigt at købe en luksus model.

Måske kan du nøjes med en alm. saksemodel, til en eller 2 cykler, de fås rimelige billige, og løse nemt opgaven at fragte din mountainbike eller to børnecykler fra og til sommerhuset, eller hjem fra skolen når vejret er dårligt.

Skal du derimod bruge cykelholderen dagligt eller til flere lange ture i sommerferien syd på, eller på MTB bjergløb i de østrigske bjerge, så skal du nok overveje at bruge lidt mere end 1000 kr på din cykelholder, og skal nok forvente at et minimum er 2000kr

Husk at for at du lovligt kan bruge din cykelholder, er det et krav at nummerplade samt lygter er 100% synlige selv om cykelholderen er monteret.

Og da det i langt de fleste tilfælde ikke er muligt, kræver det at du har en nummerpladeholder med lys til den ekstra nummerplade som du kan købe hos www.skat.dk