Bilradio med Bluetooth

Her finder du en bred vifte af de bedste bilradioer med Bluetooth til musik streaming og håndfri telefoni.

 

Bilradio med bluetooth

Bluetooth autoradio - her kan du altid finde billige bilradioer med bluetooth fra Alpine, Pioneer, Blaupunkt og JVC.

 

Så er du ude efter billig bilstereo med Bluetooth så har vi 

Bilradio med Bluetooth fra Alpine, Pioneer, Blaupunkt og JVC

 

Hvad er Bluetooth i en bilradio?

HSP (Handset Profile) – er en håndfri profil som gør at der via Bluetooth kan overføres de basale funktioner fra mobil til bilradio der skal bruges for at du kan få håndfri til at virke, 2 vejs tale lyd m.m.


HFP (Hands free Profile) – Dette er en udvidet funktion til HSP, oprindeligt dannet for at kunne bruges til at styre en mobil telefon fra en stationær håndfri installation, f.eks.. bruges den nu til at overføre data med remote funktioner til f.eks.. læg på, ring op samt overførsel af tlf. nummer fra bilradioen. 

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) – Gør det muligt at  overføre autostereo signaler i høj kvalitet, meget bedre end de to håndfrie protokoller.


AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) – er en yderlige protokol lavet til at overføre kontroller som  Skip Forward, Pause, Play) fra et "headset" til PC eller anden computerbasseret enhed, så som en smartphone.

Har din Bilradio Bluetooth kan du normalt både stream og benytte forbindelsen til at tale håndfri i din mobiltelefon via din bluetooth bilradio.